MBZ

Ulaznice

 

 

Festivalske ulaznice

31. muzički biennale Zagreb u 2021. godini poklanja svoje programe građankama i građanima Zagreba te svim njegovim gostima, osim programa ostvarenih u koprodukciji s HNK i HRT/KDVL za koje vrijede službene cijene koorganizatora.

Besplatne ulaznice moći će se rezervirati od 5. travnja 2021. na mbz@hds.hr.

Preuzimanje ulaznica bit će omogućeno na MBZ info-pultovima ili na blagajnama lokacija odvijanja koncerata dva sata prije početka programa. Rezervacija prestaje vrijediti ukoliko karta nije preuzeta 30 minuta do početka programa.

Preuzimanje ulaznica je OBAVEZNO!

 

Broj ulaznica/rezervacija ograničen je brojem sjedala u svakoj pojedinoj dvorani (ovisno o protu-pandemijskim mjerama).

 

Za više informacija možete nas kontaktirati na mbz@hds.hr.

 

ŠTO IDE ONLINE, A ZA ŠTO MORAM REZERVIRATI ULAZNICE?

 
Gotovo sva događanja 3. bloka 31. MBZ-a odvijaju se uživo, uz jedan online koncert, o kojem pročitajte u nastavku. 
 
Na sva događanja 31. MBZ-a ulazak je besplatan, jer Biennale svoj program daruje građanima Zagreba i njegovim gostima, ali uz obaveznu rezervaciju ulaznica na mbz@hds.hr. Preuzimanje ulaznica bit će omogućeno na MBZ-ovim info-pultovima. Rezervacija prestaje vrijediti ukoliko ulaznica nije preuzeta 30 minuta do početka programa. Preuzimanje ulaznica je OBAVEZNO!
 
Najveći dio programa odvija se u Klubu Močvara, odnosno u susjednome Pogonu Jedinstvo. Iznimka je koncert Zagrebačke filharmonije, koji se održava 15. 7. u 19:30h u Tvornici kulture
 
Ulaznice nisu potrebne za događanja koja se odvijaju na platou Pogona Jedinstvo (Kritičarski razgovori, okrugli stol Suvremena glazba – pitanje ukusa ili razumijevanja? i predavanje Jorgea Sánchez Chionga).
 
U subotu, 17.7., od 18h možete pogledati online koncert mladoga hrvatskog violončelista, Vida Veljaka, na YouTube kanalu MBZ-a.