MBZ

MBZ traži volontere!

 
 
Dragi zaljubljenici u glazbu i suvremenu umjetnost, pridružite se ovogodišnjem MBZ-ovu volonterskom timu! 28. Muzički biennale Zagreb održat će se od 18. do 25. travnja, a u tih osam dana nabijenog festivalskog programa na više od 10 lokacija u Zagrebu pripremili smo više od 40 raznovrsnih izvedbi. Osim iskustva rada na festivalu, volonterski angažman na 28. MBZ-u pruža mogućnost prisustvovanja odličnim koncertima, plesnim predstavama, performansima, operama i drugim zvučnim doživljajima, kao i priliku za druženje s glazbenim entuzijastima MBZ-ove publike, ali i s umjetnicima, te upoznavanje druge strane pozornice. 
 
Volontirajući na MBZ-u stječete korisna iskustva u radu na organizaciji velike kulturno-umjetničke manifestacije, a kako je MBZ oduvijek bio poticajno i dinamično mjesto susreta, vjerujemo da ćete pronaći motiv za volontiranje na festivalu i da će vam ovo iskustvo pomoći u budućem radu na sličnim projektima.
 
Ako ste željni stjecanja novih znanja i vještina, upoznavanja brojnih zanimljivih ljudi i imate volju za sudjelovanjem na 28. MBZ-u  javite nam se, bez obzira na iskustvo. Jedino bitno je da ste „timski igrač“ i da uvijek imate osmjeh na licu! ;) 
 
PRIJAVE TRAJU DO 18. ožujka 2015. Molimo Vas da kratko pismo motivacije s opisom interesa te prethodnim iskustvima volontiranja (na MBZ-u ili drugim festivalima) te osobne podatke (ime i prezime, godinu rođenja, zanimanje, kontakt telefon i e-mail adresu) pošaljete na e-mail: mbz@hds.hr.